Αναζήτηση επιστημονικών εργασιών

Καλωσόρισμα

Ηλεκτρονικό περιοδικό «Περιεγχειρητική Νοσηλευτική» που εκδίδει ο ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ 

Το περιοδικό «Περιεγχειρητική Νοσηλευτική» που εκδίδει ανά τετράμηνο  ηλεκτρονικά ο Σύλλογος Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ, αποτελεί ένα από τα επίσημα αναγνωρισμένα επιστημονικά περιοδικά, καθότι έχει λάβει εθνική αναγνώριση με ΦΕΚ 3522/31-12-2012, θέτοντας πλέον τη βάση για επιστημονική καταξίωση των Περιεγχειρητικών Νοσηλευτών σε εθνικό και διεθνή επίπεδο με σύστημα κριτών.

Σκοπός του επιστημονικού περιοδικού είναι να παρακινήσει, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους επαγγελματίες, που ανήκουν στον ευρύτερο χώρο των επιστημών υγείας, να δημοσιεύσουν επίσημα με επιστημονικά κριτήρια, ανασκοπικές, ερευνητικές εργασίες, ειδικά άρθρα και μελέτες περιπτώσεων, στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα για όλο το ηλικιακό φάσμα δραστηριοτήτων του ανθρώπου.

Έτσι μέσα από το ηλεκτρονικό περιοδικό θα προωθηθούν γνωστικά αντικείμενα που αφορούν κυρίως τον ευρύτερο χώρο της Περιεγχειρητικής φροντίδας υγείας και γενικότερα, μέσα από το πρίσμα της διεπιστημονικής συνεργασίας όλου του φάσματος των επαγγελματιών υγείας, κινητοποιώντας το επιστημονικό τους ενδιαφέρον για όλους τους τομείς και δράσεις του χώρου της υγείας.

Άλλωστε η σύγχρονη εποχή απαιτεί τη χρήση της νέας τεχνολογίας μέσω του διαδικτύου, ώστε η επιστημονική πληροφορία να διαχέεται άμεσα και η απήχηση της να γίνεται ευκολότερη και ταχύτερη, μειώνοντας το κόστος και προστατεύοντας το περιβάλλον. Ο επισκέπτης αναγνώστης έχει τη δυνατότητα μέσα από την ειδική μας ιστοσελίδα www.spnj.gr που φιλοξενεί αποκλειστικά το επιστημονικό μας περιοδικό να διαβάσει ή και να εκτυπώσει όποιο κείμενο θεωρεί ότι του είναι χρήσιμο για την ουσιαστική ενημέρωσή του.

Το Δ.Σ ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ καθώς και όλοι οι καταξιωμένοι συνάδελφοι που απαρτίζουν την επιστημονική επιτροπή σύνταξης του περιοδικού στοχεύουν στην ποιοτική αναβάθμιση του περιοδικού, ώστε να μπορεί να σταθεί αντάξιο με άλλων αξιόλογων επιστημονικών περιοδικών. Η συστηματική και επιστημονική μας προσπάθεια φιλοδοξούμε να αποδώσει καρπούς προς όλους μας, συμβάλλοντας έτσι στην καταξίωση του προφίλ των Περιεγχειρητικών Νοσηλευτών.

Ευελπιστούμε το ηλεκτρονικό περιοδικό μας να συμβάλει και να αποτελέσει αγαπημένη θέση αναζήτησης των επισκεπτών αναγνωστών στο χώρο της επιστημονικής βιβλιογραφίας.

Με αυτά τα λόγια και με την πεποίθηση της καλής διάθεσης για επιστημονική συνεργασία σας καλούμε, να συμμετέχετε ενεργά, στέλνοντας εργασίες σας σύμφωνα με τις οδηγίες συγγραφής (εδώ) στο [email protected] .

Σας προσκαλούμε σε μια επιστημονική γραπτή αποτύπωση.

Μετά τιμής
Ιωάννης Κουτελέκος

European Operating Room Nurses Association
World Forum for Hospital Sterile Supply
International Federation of Perioperative Nurses