Αναζήτηση επιστημονικών εργασιών

Οδηγίες για συγγραφείς

Σημαντική ενημέρωση: λόγω τεχνικού προβλήματος, πλέον οι εργασίες προς δημοσίευση θα πρέπει να κατατίθενται στο [email protected]. Όσοι συγγραφείς έχουν καταθέσει εργασίες μετά τις 19/9/2019 στο [email protected], παρακαλούνται όπως τις ξαναστείλουν στο [email protected]. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Στο περιοδικό δημοσιεύονται επιστημονικές εργασίες (άρθρα) με σκοπό την ενημέρωση των αναγνωστών σχετικά με θέματα Περιεγχειριτικής Νοσηλευτικής και γενικότερου ενδιαφέροντος που εμπίπτουν στο χώρο της υγείας, από επαγγελματίες υγείας.

Όλα τα μέλη του ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ. καθώς και οι φίλοι του, μπορούν να αποστέλλουν τις επιστημονικές εργασίες και τους προβληματισμούς τους για σύγχρονα θέματα περιεγχειριτικής νοσηλευτικής στο mail του συλλόγου [email protected]

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να τηρούν τις οδηγίες συγγραφής που αναγράφονται στο τέλος του περιοδικού.

Για περισσότερες πληροφορίες τόσο για την υποβολή εργασιών απευθυνθείτε στα γραφεία του συλλόγου Αθήνας στο τηλέφωνο:2107486514

ή καταγράψτε το αίτημα σας εδώ.


Τα τακτικά μέλη του Συλλόγου μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Επιστημονική Επιτροπή του ηλεκτρονικού περιοδικού ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ. «Περιεγχειρητική Νοσηλευτική» μπορούν να αποστείλουν e-mail στο [email protected] επισυνάπτοντας ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα. Τα κριτήρια για την επιλογή είναι κάποια από τα παρακάτω.

Ο Υποψήφιος πρέπει να έχει:

European Operating Room Nurses Association
World Forum for Hospital Sterile Supply
International Federation of Perioperative Nurses